Thuisverpleging

Just another SeoBureau site

By - admin

Automatische defibrillators (AED’s)

AED-eenheden zijn ontworpen om levensondersteuning te bieden voor diegenen die een cardiale arrestatie hebben geleden, ademhalingsarrest of shock. AED-eenheden redden levens door cardiopulmonale reanimatie of reanimatie aan de patiënt binnen drie minuten na stimulatie te leveren. Cardiopulmonale reanimatie of reanimatie is effectief in het omkeren van de hartstilstand, die het hart van bloed en zuurstof berooft en onomkeerbare hersendood veroorzaakt. Een AED-cardiopulmonale reddingsapparaat is verbonden met de defibrillator van de personen, zodat hij of zij opnieuw kan ademen zonder de hulp van een geautomatiseerde externe defibrillator of AED. Een AED Cardiac Rescue-apparaat is niet geschikt voor alle patiënten met hartstilstand. Patiënten moeten worden gescreend op cardiale arrestatie, aritmieën en andere medische aandoeningen, zodat het rechter AED-apparaat kan worden geselecteerd.

Automatische defibrillators (AED’s)

De eerste keer dat u uw AED-defibrillator gebruikt, functioneert deze niet goed. Het lijkt misschien moeilijk om de instructies te volgen, maar als u de tijd neemt om te leren hoe de defibrillatoren werken en de juiste manier om ze te gebruiken, zult u merken dat ze gemakkelijk te bedienen zijn. U mag het verschil tussen een batterij-aangedreven en een elektronische AED niet onmiddellijk opmerken. Batterijen vereisen meer tijd om op te laden en worden daarom beschouwd als duurder dan elektronische eenheden.

Een elektronische AED is draagbaar en heeft een maximale werktijd van vijf minuten. Dit geeft je de kans om snel naar een ziekenhuis te komen, waar je hartritme is gestopt. Als u twijfelt over uw defibrillator, moet u contact opnemen met uw arts voordat u deze gebruikt. Uw arts kan uw hartritme evalueren en u advies geven over de beste manier van handelen om uw leven te redden.

Het gebruik van defibrillators is handig. Het is niet nodig om naar een ziekenhuis te rijden, in de rij te staan en uren te wachten. De defibrillator zorgt ervoor om je hart te stoppen en je leven te redden. Het is een eenvoudig, pijnloos proces. Je kunt het zelfs gebruiken vanuit het comfort van je eigen huis.

Wanneer u klaar bent om een AED-defibrillator te kopen, zult u merken dat u verschillende keuzes hebt. Het is belangrijk dat u de grootte en vorm van het apparaat beschouwt, evenals de prijs. Er zijn veel plekken online die deze producten aanbieden tegen kortingsprijzen. U kunt de winkel voor het juiste product vergelijken voor uw behoeften en budget. Je bent misschien verrast wanneer je het ziet hoeveel geld je zult besparen door een AED te kopen in plaats van te betalen voor dure medische rekeningen.

Het maakt niet uit wat voor soort medische situatie waarin je bent. Het hebben van een AED-defibrillator tot uw beschikking zal helpen om uw leven te redden. Het kan betaalbaar en gemakkelijk betalen. Het is nooit te vroeg of te laat om te beginnen met investeren in dit soort technologie voor de veiligheid en het welzijn van je familie.

AED kopen? Kijk dan eens bij  aedmaster.nl